Ajaa

Hemkommen från tandläkaren och det gick faktiskt bra. Jag trodde att jag skulle liksom ha munnen full med hål. Men för att inte ha varit där på 10 år så hade jag inga hål och friska tänder. Och sen så har jag två mjölktänder kvar och fattas två visdomständer så ja man e fortfarande ung;) Bara mindre justeringar som ska göras. Så det kändes Toppen!

Lilleman har värdens otur igår slog han sig på dagis och skog upp örat, så det var in på akuten..igen SUCK! Så fick de plåstra om honom.
Nu e jag fan trött på sjukhusbesöken, nu orkar jag inte mera! Och lilla L han bryr sig inte utan han rullar vidare, det är en liten vilding man har. Inget stoppar honom på hans upptåg. För vist kan man hoppa studsmatta och spela fotboll med gips! För det kan L göra;)

 

 

 

 

2 Comments

 1. Sara & Busungarna
  2012-05-31

  Ajajaj stackarn :/ Jag har ju själv begåvats med en son som slår sig blodig flera gånger i veckan oftast och som vi fått vara på VC för att plåstra ihop X antal gånger, så jag vet hur det är 😉 TUR dom blir härdade och oftast är ganska obrydda!

  Svara
 2. Anita
  2012-06-03

  Var hos tandläkaren nyligen oxå, hade inga hål heller men det var bara två år sedan sist. Brukar alltid vara något, men jag har börjat använda Flux så jag tror det är räddningen. 😛

  Vad häftigt, ha två mjölktänder kvar det måste vara ovanligt när man är vuxen. 😉

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top