Vilken Helg! Vi hade kalas nu i lördags.Och med min familj och med Martins familj blir vi 28st. Så vi e många:-)

Det var i alla fall lyckat. Vi gjorde all mat själv, och det blev verkligen jätte bra om jag själv får säga det;) Plockmat är absolut det bästa!Sen på kvällen när kalasandet var över så blev det Mello kväll. Vi var ett litet gäng som var kvar sen kom Jessica och Anders hit med deras ena son. Så det var en super mysig kväll och det slutade med poolen o skumpa;)

Man märker att man börjar bli gammal jag e fortfarande sliten från i lördags Haha..

Idag var det inte många knop hade min underbara prins hemma, det blev länge vid sängen och sen kom mamma över och hjälpte mig att plantera några blommor, Jessica kom på en kaffe..

Så nu så ligger jag i sängen (gjort sen 19) så himla skönt. Lilleman somnade sidan om mig och nu e det bara jag och min älskling här.. Så snart ska vi se film och njuta resten av kvällen..

Kram på er alla