Vårkänslor

Solen skiner och jag har haft en härlig start denna söndag. Jag har precis varit med syster yster faktiskt Pia, på yoga med sound &- reiki healing. Det var en upplevelse, och just reiki är något jag vill fortsätt med. Har ni testat?

Igår så  blev det en sväng till Sofiero och deras lekställe till barn. Det är ju så otroligt fint där, speciellt på somrarna. Och tänk på hur många konserter man har varit på där. Och vi hade även vårt bröllop där.

På kvällen åkte jag hem till  min fina vän och själasyster och spenderade kvällen med henne och barnen. Det bjöds på god dryck och mat och mello. Jag var både mätt, glad och lycklig när jag gick därifrån. Skönt att kunna tanka energi bara sådär.

Som sagt söndag och jag ska lösa veckans matsedel och vad som ska inhandlas, den lyckliga lotten ligger hos mig;) Men ska njuta lite mer av solstrålarna som tränger in i vardagsrummet. Visst vankas det vår i luften?!

Hoppas ni har en skön söndag

M bjöd på plock i fredags – älskar det!

 

Mamma kom förbi med sin tavla som hon stolt visade upp tänk att min syster har målat den! Hon är otroligt duktig. Hon målar även på beställning. Ni hittar henne på wetterling-art på IG

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top