Och så var vi inne i februari månad, på väg mot ljusare tider och mera energi jippikajej.

Var hos läkaren igår med lilla loppan och det visade sig att Adele hade en stucken trumhinna, hon har antagligen en lindrigare öroninflammation..igen. Och denna gången sprack den, hon har inte visat några tecken på smärta så det hoppas jag verkligen inte hon har haft. Tjejerna har varit sjuka mer eller mindre sen November. Men hon fick en penicillinkur och den smakar s k i t. Och hon vill absolut inte ha det. Så nu får man ta fighterna 3 ggr om dagen i 5 dagar 🙁

Surar lite för att jag inte kan träna än. Svär för mig själv och mumlar hmm jaja får bita ihop och sikta in på nästa vecka. Får ta det lite lugnt början sen kan man köra på igen!

Ser ljuset i tunneln, som jag har skrivit innan så har barnen totalt avskytt min hemlagade mat och jag har testat i månader. Men NU så slukar dom i sig det som hungriga vargar, jag har lyckats 🙂 Idag bjöd denna Mamma på – Morot & köttfärslimpa med ris och grönsaker.

Blev med soffbord igår, det är ju en hel djungel där ute. Men det fick bli dessa två bord som fick följa med hem. Vändbara brickor om man skulle vilja ha det helt plant. Vi får se hur länge de får stå och se fina ut för mini huliganerna.