Trött jag blir!!

VAB – står på schemat idag! Hemma med dottern som ringde från skolan och hade kliande utslag över hela sig, visade sig efter ett läkarbesök att det var eksem på armarna (har hon haft innan) samt ett virus som gör att prickarna kommer och kliar.. Vi skulle ge detta en vecka sen blir det ev läkaren igen. Men har köpt kortison salva till henne, så det kliar mindre..

Hela kvällen igår och förmiddagen så försöker jag få rätt på bloggen. Köpte ett snyggt tema igår och jag får bara inte rätt på det (drar mig i håret) Ska det vara så jäkla svårt??? Kommer ge det en vecka så skiter jag i det och pengarna får ligga i sjön!

Nu ska husmor städa och laga mat och fortsätta få rätt på blogg skiten 🙁

Tipp Tapp, Tipp Tapp

Julen har kommit till vårt hus och kartongerna med julsaker är nästan tömda. Dt är bara granen som saknas, men det dröjer nog 1-2 veckor till dess. Idag har det varit en skön och lugn dag, bakat åkt pulka, bakat och nu har jag precis kommit in från att ha badat ute i trädgården, härliga 40grader;-)

Satt här och tänkte att jag fan saknar träningen, det är nästan 2mån som jag inte har tränat på. Sen jag fick nytt jobb så har jag inte alls hunnit det. Men nu känner man att man har gått upp en del och tappat det man har tränat upp. Så i morgon måste jag ta tag i det! Tänkte först att j men jag börjar den 1Januari, men va fan varför det, det e ju bara att skjuta upp det ännu mera?! Nä det ska bli riktigt skönt att få bukt på maten och träning igen. Men jag ska inte sätta upp några mål, utan tar varje dag som det är och min belöning blir att när jag går och lägger mig så har jag känslan i kroppen att fan denna dagen gick så bra! Sen när man är inne i det så rullar det på precis som vanligt. Hur jag ska lägga upp kosten, vet jag inte, men det kommer absolut bli ändring på den!

Sen ngt helt annat! Tappat inspirationen lite när man inte är helt nöjd med bloggens utseende vill  förändra den, men hittar inget snyggt och bra tema 🙁

Nä nu ska jag se reprisen på Solsidan här..

 

XoXo

 

 

 

 

 

 

 

 

Tjingeling

Hej världen! Jag har fortfarande problem med min blogg. Den är sjukt seg och jag kan inte ändra mitt tema. Just nu orkar jag inte fel söka. Men ville bara att jag finns här 😉 Sitter förresten med min nya IPad, har inte haft ngn innan, trodde jag skulle nöja mig med min MAC och IPhone men nope det fick bli en padda med! Sjukt nöjd!

Tiden…

Tiden bara springer iväg, och bloggen har nästan glömts. Ibland undrar hur man ska få till det som en heltidsarbetande förälder och barn som ska hämtas sena eftermiddagar på skolor och dagis. Det ska fixas mat när man kommer hem och gärna hinna städas, tvättas och tömma diskmaskinen. Sen är det kväll och barnen ska läggas. Men vad hände liksom? Man får smått ångest att barnen ska vara på dagis/skola hela dagen och snabbt hem och sen laga mat och sen är det sängdaggs. Blöder lite i hjärtat. Tänk om man kunde få en heltidslön men jobba till 9-14 och sen kunna umgås med barnen resten av dagen och timmen innan läggdags avslappnande och gick i lugnets tecken.. Det hade ju bara varit underbart!

Barnen har ju höstlov idag och önskade att jag kunden få vara hemma hela veckan med dem eller några dagar, men kan inte tyvärr. Lilleman är hos sin mormor idag som tur är, idag är det ju ingen vanlig dag utan det är ju faktiskt Lillmans födelsedag. Tänka sig att för exakt 4år sedan så kom denna underbara skapelse till mig. Han har en sådan underbar liten personlighet. Men bestämda steg framåt och han vet vad han vill, när han blir sur så kommer det alltid fram det största leendet och gnistrande isblå ögon. Han kommer gå långt i livet och kommer charma många många flickor. Han har ju redan faktiskt en tjej på dagis så det så;-)

Ja i alla fall, vi får se om det blir ngt av denna blogg, om Tiden tillåter det och prioteringen.

Det är ju alltid skönt att kunna få skriva av sig, att kunna sitta bakom en skärm och samla sina tankar och bilder bakom ord..

Nu ropar jobbet och jag får återgå…

Men stor Kram på er <3

Fredag – Lördag

Igår hade jag och M dejt. Det blev hemlagad tre-rätters..

Till förrätt blev det – Toastskagen
Huvudrätt -Hängmörad oxfilé med smörstekta kantareller och hasselbacks potatis
Efterrätt – Fin chocklad med smak av Vanilj, Frukt och Champagne.
Vi drack ett fantastiskt vin ett Amarone vin,som nu fick plats på min favorit vinlista 🙂 Ni hittar det här

Idag så blir det spa.. Verkligen efterlängtat!
”Den lyxigaste behandlingen för två! Behandlingen inleds med djuprengörande och cirkulationsökande exfoliering (25 min). Därefter badar ni tillsammans i vårt härliga bad med olika sorters vattenmassage där ni också njuter av ansiktsrengöring och avslappnande ansiktsmask (25 min). Som avslutning får ni underbar massage (25 min)”

Ha en skön Lördag alla <;3

;

;

;

;

;

;

Scroll to top