Tiden…

Tiden bara springer iväg, och bloggen har nästan glömts. Ibland undrar hur man ska få till det som en heltidsarbetande förälder och barn som ska hämtas sena eftermiddagar på skolor och dagis. Det ska fixas mat när man kommer hem och gärna hinna städas, tvättas och tömma diskmaskinen. Sen är det kväll och barnen ska läggas. Men vad hände liksom? Man får smått ångest att barnen ska vara på dagis/skola hela dagen och snabbt hem och sen laga mat och sen är det sängdaggs. Blöder lite i hjärtat. Tänk om man kunde få en heltidslön men jobba till 9-14 och sen kunna umgås med barnen resten av dagen och timmen innan läggdags avslappnande och gick i lugnets tecken.. Det hade ju bara varit underbart!

Barnen har ju höstlov idag och önskade att jag kunden få vara hemma hela veckan med dem eller några dagar, men kan inte tyvärr. Lilleman är hos sin mormor idag som tur är, idag är det ju ingen vanlig dag utan det är ju faktiskt Lillmans födelsedag. Tänka sig att för exakt 4år sedan så kom denna underbara skapelse till mig. Han har en sådan underbar liten personlighet. Men bestämda steg framåt och han vet vad han vill, när han blir sur så kommer det alltid fram det största leendet och gnistrande isblå ögon. Han kommer gå långt i livet och kommer charma många många flickor. Han har ju redan faktiskt en tjej på dagis så det så;-)

Ja i alla fall, vi får se om det blir ngt av denna blogg, om Tiden tillåter det och prioteringen.

Det är ju alltid skönt att kunna få skriva av sig, att kunna sitta bakom en skärm och samla sina tankar och bilder bakom ord..

Nu ropar jobbet och jag får återgå…

Men stor Kram på er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top