Tillbaka till rutinerna igen..

Måndag och tillbaka till rutinerna igen, trots att det är skönt med ledighet och man vänder lite på dygnet så är det lika skönt när man går tillbaka till rutinerna. Töserna börjar skolan på onsdag och de stora i morgon. Och de stora har ju verkligen vänt på dygnet, vakna hela nätterna och sover bort dagarna – har ni det likadant?

Kallt som attans har vi haft det i Helsingborg, menar när hade vi 13 minus senast? Men solen har varit framme och bara det ger en energi. Och även idag så vakna vi upp till en strålande sol – love it!. Frukost i magen och töserna hoppade termobyxorna och drog ut till backen. Tacksam och glad att de har varandra och slipper ensamheten utan de har har alltid någon att leka med.

I helgen var det även en hel del pulkaåkning, bara 600 meter ifrån oss så ligger där ett jätte fint grönområde och en hel del backar. Så där spenderade vi hela morgonen. Men sista åket slutade illa för M – han åkte och hamnade fel, pulkan gick i tusen delar och han landade så illa så han slog ryggen så illa, så det slutade med ambulans till akuten, men efter några timmar så konstatera dom att (utan röntgen) att det var mjukdelarna som fått en jäkla smäll, Jäkla tur att det var ”bara” mjukdelarna vilket innebär att han har rörelseförmåga som en 90-åring. Men vi har ju kunnat skrattar efteråt, och det såg ju roligt ut 😉

I går så hade tjejerna sin första fotbollscup och den var i Lund. De var så taggade och tyckte det var roligt. SÅ vi får se om detta är ngt de vill fortsätta med, jag hoppas det och att de kommer gå i Liams fotbollsspår. Båda tjejerna testade även på att vara målvakt och de var duktiga båda men Adele var riktigt grym och hade bra fokus på bollen, så ja vem vet?! Liam började som 4:åring och idag är han 15år och är målvakt i akademin och är riktigt grym – stolt mamma.

Nu ska jag försöka väcka sonen..igen har försökt sen 10 men ja ni vet hur det är med dessa ungdomarna..

Det blev en sväng i stan och en fika i fredags, så skönt att vara nere vid havet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top