Tänka sig att det har gått 6 Månader

Vilka fantastiska underbara dagar vi har haft. Jag har passat på att ligga på stranden och njuta av det sista som solen och värmen ger oss. Både S och L har kommit ner efter skolan och badat och solat med oss. Japp t.om jag har badat , det var uppfriskande.

Igår så blev Eden och Adele 6 månader. Tänka sig att för 6 månaders så så kommer dessa underbara små tjejer till världen. Alltid glada och ger ifrån sig världens största leende. Då barnen somnar alltid så tidigt på kvällen så firade vi dom lite i morse, tjejerna fick mangopuré och vi har en mysigs frukost med nybakade bullar och kladdkaka. Barnen önskade om vi inte kunde ha det så här varje Fredag 🙂

Min svanskota har jag fortfarande ont i och nu har det spridit sig till ländryggen och ena skinkan. Hade så ont igår kväll när jag skulle lägga mig och lika ont idag. Jag har fått en tid på Tisdag, hoppas hon kan ”bota mig”

Om jag fixar det så ska jag bege mig ut på en Pw speciellt nu när det e så fint väder.

Hur ser er Fredag ut?

img_5166 img_5167 img_5170 img_5173

Eden
Eden
Adele
Adele

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top