Oktober Månad

Var ett bra tag sen jag var här inne. Har inte haft tid, ork eller motivation till att blogga.Det är så mycket annat som gått före och kraft till. Men nu e jag här inne och tittar till er 🙂

Just nu är det full action på tjejerna på golvet. Båda kryper nästan nu, upp på alla fyra och skuttar iväg, fram kommer dom fast på sina sätt. Och sätter man dom i gåstolarna så tro mig då går det undan som bara den. Tjejerna blir 7 månader nästa vecka, alltså man hinner liksom inte med längre. Allt fungerar fortfarande jätte bra. Lugna och glada tjejer som sällan skriker eller gråter. Just nu är dom genom förkylda och det är inte speciellt kul för dom.

Har äntligen fått vår vagn Bugaboo Donkey Duo. Och jag är förälskad, barnen får äntligen plats i sin vagn och den är jätte skön att köra. Dock bredare än vår Mountain Buggy så det får jag vänja mig vid. Beställe rosa och offwhite så man kan välja mellan dom båda. Just nu är den rosa på.

Viktväktarna går det frakt med, jag har vägning Fredagar. Så i morgon får vi se vad det blir för siffra 🙂 Dock så väger jag mig varje dag, tycker det känns bäst för mig får då har jag kontroll över vikten. För vissa blir det en stress.  Jag har som mål att gå ner 3 kilo i månaden, satte inte jätte hög ribba får då är det lätta att falla tycker jag. Än så länge ligger jag på 0.9kg i veckan och det får jag vara nöjd med. Mitt mål är att vara i mål i Mars då är jag 27 kilo lättare.  Men jag har satt upp små delmål och så fort man klarar dom så är man närmare slutmålet.

Träningen har jag inte kommit igång med ännu, men skulle behöva. Speciellt för ryggen. Har har väldigt ont i svanskota och ländrygg och nu strålar det ut från ischiasnerven, haft ont alldeles för länge nu! Får hitta en duktig kiropraktiker som verkligen kör igenom ryggen!  Gällande träningen så mådde väldigt bra när jag gick på BodyBalance och Yoga.  Så jag får väl kicka igång mitt träningskort igen!

img_0006 img_0010-1 img_5097 img_5218 img_5130 img_5355 img_5356 img_5337 img_5340 img_5369

img_5370

img_7787
Stora dottern S <3

img_0061  img_0046 img_0032-1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top