Livets Goda Mat, Vin och Recept Öppna inlägg

Strimlad schnitzel med kålsallad

4 personer 7 sp p/p

  • 1/2 påse Kålrot,svartkålsallad
  • 10st brysselkål
  • Balsamvinäger
  • svartpeppar
  • salt
  • 4msk riven parmesan (eller pecorino)
  • 600 g skinkstek
  • paprikapulver
  • 1msk olivolja
  • 6msk philadelphia light
  • 1/2 dl matlagningsyoghurt 4%

Strimla köttet, krydda. Halvera brysselkålen, stek med köttet. När kött och brysselkål känns klara. Så tar du i philadelphian och grädden, låt puttra några minuter på svag värm. I slutet slänger du salladen och sen är det klart att servera. Toppa med osten över.

You Might Also Like

No Comments

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: