Ikväll så slängde jag bara ihop ngt enkelt av det jag hade hemma och gud så mätt jag blev och gott var det med! M ville inte ha sallad så han fick det i tortillabröd i stället.

2 personer 6sp p/p

  • 4 st stora salladsblad
  • 2 st kycklingfile
  • 1 mk solroskärnor
  • rucola
  • 75 g rucola
  • 75g Arla Köket Färskost, ruccolapesto 15%
  • 2 st rödbetor (färska)
  • salt & peppar
  • Koriander
  • 1 st vitlök

Sätt på ugnen på 220 grader.

Finhacka vitlöken och låt den fräsa i lite olja i stekjärnet. Lägg i kycklingen och krydda, stek i 5 minuter tills den får en fin yta. Ta sedan in den i ugnen och låt den vara inne i ca 25 minuter tills den blir färdig

Låt kycklingfiléerna svalna och skiva dem tunt. Skala rödbetorna och riv dem grovt. Bred färskost på bröden, lägg på rucola, kyckling, rödbetor, koriander och solroskärnor. Rulla ihop och dela salladen på mitten.