Spikmatta och Real Madrid

Herr M har varit hemma nu tors, fredag. Så himla skönt då får man lite extra hjälp med twinsen. Och sen så finns det alltid massa saker att göra hela tiden här hemma. Idag så har vi varit på vift halva dagen har köpt nya vin och skumpa glas – to die for. Har gått och sneglat på några serier från Royal Design så idag slog vi till. Älskar verkligen de nya glasen! Sen passade vi på och handla lite inför morgondagens middag då våra fina vänner kommer på middag. 

Haft ont i nacken nu ett tag och det sätter sig på balansnerven så idag så fick M sätta sina händer i arbete. Det hjälper för stunden iallafall. På söndag ska jag på spa och få en helkropp, åh Gud vad jag längtar! Hoppas en del av det onda försvinner annats får det bli ett besök hos min kiropraktiker. Sen måste jag ta tag i min träning – surar så på mig själv, ska minsann ta tag i en PT som får köra med mig!

M håller på att få ett avtal med Real Madrid och är väldigt lyrisk över det men supportrarna gillar ju inte att han lämnar Watford. Förklarade för honom att jag stöttar honom vilket beslut han än tar. Han har pratat om detta sen i morse och jämför för och nackdelar. Slutade med att jag gick in och la mig på spikmattan och han stannar kvar och fortsätter med sitt val på FIFA 18 – jag önskar honom lycka till❤️

PS: Fullmåne, fler än jag som har svårt att komma till ro och sova då?

Fullmånen utanför mitt sovrumsfönster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top