Smygstartar

Började morgonen med tända ljus och nyhetsmorgon på tv. Alla barnen plus make är på skola och jobb. Så några minuters vila innan innan arbetsdagen ska börja.

Vi har arbetat hemifrån i snart 3 veckor och kan tänka mig att vi fortsätter göra det. Gäller ju att följa så mycket man kan av rekommendationerna. Jag vet att det är många som känner mig att man är så less och dränerad på detta, man vill återgå till det normala igen. Och jag hoppas och tror att vi kommer att göra det, förhoppningsvis redan till våren. Men vi får göra det bästa av det och försöka tänka positivt.

Jag har iallafall smugit i julen i vårt hus, och ja många tänker att det är alldeles förtidigt men tror vi behöver lite extra julmys i våra hus. Menar det är ju riktigt mysigt med luciatåg och fina stjärnor som lyser fint i våra fönster.  Jule är ju inte så himla länge hos oss. Jag slänger alltid ut julen runt den 25,26/12 för då har förtrollningen tagit slut och man vill börja det nya året ”clean”. Och detta är året så är det första gången någonsin att vi hoppar en äkta gran, utan vi kommer köra en plastgran som ser så äkta ut, och till det så kan man köpa en luktegott som luktar tallbar och vips så har man en ”äkta” gran 😉 Vi har det så varmt här hemma, då vi eldar rätt ofta så det innebär att grannen hinner ju barra innan vi ens hinner lägga första julklappen under granen. Förra året så vågade ingen röra granen för då rasa allt. Så i år så testar vi detta 🙂

Hur gör ni med julgran och när smyger ni in julen?

Nise Jr har hittat hit och byggt upp sin julhörna,  tro mig att töserna var lyriska.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top