Så längesedan…

Brasan är tänd, soft piano spelas på spotify. Solen utanför kommer och går. Jag ligger under filten i soffan och har tom sovit – say what?

Både igår och idag har det varit ovanligt lugna dagar, jag älskar fart och fläkt men ibland är det skönt när man får lov att stanna upp och bara få vara. Igår och idag är sådan dag…

Igår efter jobb svängde jag inom min favorit blomsterbutik som ligger bara ett stenkast härifrån och köpte blommor och hittade en super fin skål/vas som fick följa med hem. Väl hemma så var det nystädat och det luktade ja ni vet ”nystädat”. Minisarna somnade innan klockan 18 och sonen cyklade och såg kompisarna spela match och Saga chillade på rummet. Helt plötsligt innebar det egentid deluxe med M. Det blev en god fredagsdrink,musik, tända ljus och lugn och ro och vi kunde sitta ner i soffan, ja länge t.om haha. Tillhör inte vanligheterna.

I morse så började vi dagen att hoppa ut i spaet, och bubbla. Skönt när det regnar samtidigt som solen skiner och det är 38 grader i vattnet, mmmm. Väl inne väntade rostebröd och nybryggt kaffe…Idag har bara jag och minisarna varit hemma och när de sov middag så tog jag mitt förnuft och bädda ner  mig i soffan, som sagt EVIGHETER sen… Och jag somnade, hur skönt var inte det. Denna är helgen ska jag bara boosta själen. Inga måsten, inga krav utan bara vara.

Inköpslistan är klar och maken är och handlar, ikväll blir det grillat 😉

Ha en super skön lördag, kramar.

  

2 Comments

 1. Popprinsessan
  2018-09-17

  Vad härligt! Hade en liknande helg då jag lyssnade på kroppen och faktiskt vilade när jag kände mig trött. Och inga tider att passa på hela helgen! Händer aldrig 🙂
  Hoppas du har en fin vecka framför dig!

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-09-21

   Sköööönt. Det är precis så det ska vara ju. Stor Kram på dig <3

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top