Röjer ut

Var hos min goa barnmorska idag
Magen växer på, blodtrycket var bra,HB var bra, och tjejernas hjärtljud lät ljuvligt. Pratade lite smått om smärtlindring och vanligaste idag är ju lustgas och epidural. Men jag kan inte bestämma mig nu vad jag vill ha – utan det får jag ta när jag väl är där.

Min man kom hem och överraskade med 4 par söta tights till twinsen – sååå gulliga. Tror nog att han gillar att gå och handla på babyavdelningen trots allt  Men hade han fått bestämma helt så hade nog twinsen fått gå i Watford och HIF kläder.

Är så sugen på att ta och fixa till både ovanvåningen och nedanvåning. Finns ju alltid något att göra i ett hus. Det är inte så att det skulle behövas men man är sugen på att ändra om och köpa lite nytt.  Men nu är badrummet prio ett. Sen kommer ju twinsen då finns det inte så mycket tid för renovering precis, inte till en början. Så vi få ta det pö om pö.
Till sommaren ska en påbyggnad på trädäcket byggas samt en pool som ska byggas in. Och min förhoppning är att vi kommer få en helt fantastisk sommar så man kan spendera dagarna och pula i trädgården och få njuta av sköna kvällar med familj och vänner.

Nu måste jag få något gjort här, ska tömma badrummet på dess innehåll – pluset är att man får slängt en del som man inte använder längre – wish me good luck


Filmade magen igår kväll och det var en massa bök från båda tjejerna

Alice och Liam
Alice(kusinen och granne) och Liam

IMG_0927 IMG_0939

Goa Deeney och magen
Goa Deeney och magen
Älsklingen kom hem med super söta tights till tjejerna
Älsklingen kom hem med super söta tights till tjejerna

IMG_0949

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top