Det sa bara swish

Var tar helgerna vägen? Det går i all världens fart.

Sportlovsvecka för oss nere i Skåne och det betyder att kidsen får andas ute från skolor och få sovmorgnar.
Vårt badrum ska ju renoveras denna vecka oxå, så på Torsdag startar dom. Så min man har fullt upp och inhandla allt till badrummet men som jag skrev i ett tidigare inlägg så är allt fixat så det ska bara handlas hem. Så det betyder att till helgen kommer jag kunna ta mitt efterlängtade bad (om jag nu får bada ska kolla med barnmorskan i morgon) Vi har ju som sagt ett utespa men det är inte riktigt detsamma än att krypa ner i ett skumbad sen så är det inte lika varmt som 40 grader… Men jag älskar mitt utespa med 😉

Lovat barnen bio i veckan oxå  – så vi tänkte ta och se Zootropolis den verkar vara riktigt rolig och kidsen tycker detsamma. Tror att syster och kids skulle haka på  – så det blir kusinträff och mys.

Brukar sitta och göra matlistan på Söndagar för kommande vecka men har tappat lite inspiration så det har inte blev aldrig av igår. Men satt lite snabbt nu på förmiddagen och fick ihop fram till Torsdag, resten får M ta och lösa. Vi brukar faktiskt ta varannan vecka för omväxlingen skull. Men just nu har jag som sagt ingen aning alls, jag är inte sugen på något och saker som jag kunde äta innan mår jag illa av nu under graviditeten – så min man tycker att jag är väl inte speciellt rolig just nu. Men snaaaaart sååååå – är JAG tillbaka i  mitt normala JAG igen!

Varannan vecka så är vi full familj dvs 6 personer och andra veckan är vi bara 3  Jag funderade på om någon av veckorna när vi e 7 eller 3, om man skulle testa en matkasse och jag funderar på City Gross de har ju bla utökat så det finns matkasse till 6 och 8 personer nu som är jätte bra!
Sen kommer jag dra igång igen med  Viktväktarna så fort twinsen är ute och jag kan lika bra ta en ”vanlig” matkasse och inte en viktväktarkasse”.

Har ni testat matkassen och isåfall har ni några tips?

I morgon ska jag träffa barnmorskan och få lyssna på tjejernas hjärtslag och diskutera smärtlindring, har funderat lite på det men inte riktigt bestämt mig. Kommer ju göra ont i vilket fall som helst :/ Det som jag har synpunkter på är att man inte få lov att ”föda” som man vill då mena jag typ stående på huk osv. Utan det är den där trevliga gynställningen som jag bara avskyr och får sådana ryggsmärtor av (har problem med ryggen). Räcker det inte med att det är en 10-15 personer i rummet?! Ajaj

Satt och tittade på bilder när barnen var små och såg dessa från BB-tiden tänk att det har varit så små

Dottern på BB för snart 11 år sedan
Dottern på BB för snart 11 år sedan

Sonen på BB för 7år sedan.
Sonen på BB för 7år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top