Nu när det är så tråkigt väder ute, grått, mörkt och regnigt då längtar man lite extra. Om 154 dagar så är det äntligen dags, då sitter vi i bilen och drar till VÅRT PARADIS – precis så är det vårt andningshål!

Som jag längtar, och ja det värker lite i kroppen efter längtan att vara i vårt Cabo Roig. Denna sommaren så kommer det bli vårt 4:e år och vi kommer bo i samma hus som förra året. Och vi kommer vara borta 4 veckor. Vi skulle vilja stanna längre men sonen har Gothia Cupen så vi måste hem till det. Och 4 veckor är bättre än inget. Samt att man kan få njuta av vår svenska sommar med. Vi har  ju renoverat vår baksida med pool och allt så det vill man ju mysa med oxå.

Vår resa börjar 2015 när vi drog iväg på vår första bilresa, den gick till Calpe.  Ni kan hitta mer på bloggen om ni söker på det där. Den resan kommer vi alltid komma ihåg. Calpe var helt fantastiskt.Vi var faktiskt där en dag förra sommaren när vi var i CB, och det var lika vackert som vi kom ihåg.

2016 föddes tjejerna så då valde vi att stanna hemma. Men året efter 2017, efter mycket letande så hittade vi Cabo Roig och så glada vi är för det. Det visade sig vara “vår balsam för själen stället”
Ni kan läsa mer om våra resor dit 2017, 2018, 2019

Drömmen är att hitta ett boende där nere och sedan flytta dit på heltid. Så jag hoppas att vi är snart nära vår dröm 🙂