Måste bara säga att det känns så bra! Så motiverad som jag är nu har jag nog aldrig varit! Periodisk fasta LCHF är verkligen skapt för mig som handen i handsken… Jag äter 2-3 mål om dagen och klarar mig bra på det. Sockersuget har jag knappt kvar (visst kan det komma ibland, men då e jag oftast hungrig) Tycker inte det är speciellt jobbigt heller om helgerna, när chipsskålen och godisskålen åker fram. Finns ju såååå mycket annat gott man kan äta om man nu vill det. Man ska ju inte äta det bara för att det är lördag utan för att du känner men gud vad det hade varit gott men en “sådan där”

Nu ska jag följa detta så länge jag kan. Har ju ändå en 15kg att gå ner. Ställde mig på vågen idag och nu har jag gått ner 3,6kg på 3veckor. Jag tog mina mått idag och när jag slår samman allt så totalt 28cm har jag gått ner. Känner runt magen att jag gått ner plus att jag har fått gå in två hål på skärpet så 12cm i midjan har jag tappat.

Så detta tåget som jag är på nu ska jag absolut INTE hoppa av. Utan jag kommer stanna kvar tills det är i mål. Detta är min chans och jag ska fan fixa detta! Jag vet att motgångar och djupa dalar kommer kanske komma. Men jag ska bara fixa detta!!