Och så kom hösten

Morgnarna blir jobbigare att kliva upp till och mörkret faller snabbare på kvällarna. De gula löven börja sakta träda fram.

Man står och velar lite fram och tillbaka om man ska ha sina stövlar eller sina sommarskor, ska man ha jeansjackan eller ska man plocka fram sin tjocka höstjacka? Men jag trotsar än och kör på mina gympaskor och mina tunna skinnjacka, har dock lagt till en tjockare scarf på outfitten 🙂

Igår blev jag med dator, det visade sig att min gamla hade beslutat sig att inte starta mer. Det som grämer mig mest att samma dag skulle jag sätta mig ner och lägga över 3månaders sparande på datorn till den externa så funkade inte datorn. Varför gjorde jag inte detta tidigare?

Apple får se om det går att rädda annars är det bara att kamma sig. Misstänker att det är hårddisken som kraschat. Iallafall så blev det en ny dator och jag håller mig till bara mac så det blev en Macbook Pro Retina. Rätt nöjd men den och jag har saknat snabbheten. Den gamla tog ungefär 7min att starta och sen när man jobbade med varje bild i bildprogrammet tog evigheter. Så nu går det undan.

Mina blogg-pauser kommer och går och det bara blir så, händer en del i verkligheten som får en att prioritera om helt enkelt. Men nu e jag här 🙂

Nu ska det svidas om bege mig ut i blåsten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top