Nu får det räcka!

Godmorgon, godmiddag eller godkväll från sjukstugan. Man blir lite lätt vilsen i dagarna nu när man varit hemma sen början av November. Det började med att jag tog några dagar ledig på höstlovet, Sen blev S sjuk med covid sen blev jag sjuk och nu är Limman sjuk. Det Innebär ju att karantän förlängdes med en vecka i stöten hela tiden för oss men på lördag är den över för honom och de små. Ja vi är övriga så har den släpps i omgångar.

Fy fasiken vilket mög detta har varit. S har fortfarande kvar sin hosta och ingen lukt o smak och är rätt trött av sig. L han är den som är i bäst form, bara förkyld. Jag tappade smak/lukt, fick värk i hela kroppen, huvuvdvärk, ljus & ljudkänslig, ont i ögonen och min syn blev ännu mer rubbad än den varit innan och jag är så förbannat trött. Värken i kroppen är borta men fortfarande trött och ljuskänslig, smak och lukt har jag till ca 10% och ögonen e same same  Ett tag så hade jag T-röd ”lukt som satt i näsan, det luktar disel ute och nu har jag kanelbulle lukt. Helt sjukt haha, men hellre kanellbulle än T-röd som sticker i näsan. Men detta virus är förrädiskt och den ena dagen är inte den andra lik. Men nu ska jag vila resten av veckan o helgen och se till att återhämta mig.

Jag längtar och hoppas att jag kommer återgå till mitt gamla mig snart. Detta tog så hårt på mig , och lukt/smak fy fan att vara utan det är ingen höjdare…MEN jag ska vara tacksam att jag inte behövde sjukvård för det finns dom som har det ännu sämre.

Men nu är jag trött på att vara hemma, missat konserter, middagar och annat kul. Gått i myskläder och osminkad i 3 veckor – nää tvi så trött på det. Det får bli ändring på det

Ville bara kika in och säga hej till er.

3 Comments

 1. Fia
  2021-11-18

  Hej! Så trist, hoppas det går på rätt håll nu! Är ni vaccinerade?

  Svara
 2. Jenny
  2021-11-18

  Men huva, hoppas det är över nu… 🌸 har haft covid trots att jag är vaccinerad… tappade lukt och smak. Allt har inte kommit tillbaka, tränar på att lufta och samtidigt berätta att detta är typ kanel osv för att lära hjärnan 👍🏼 Kramar 💐🥂

  Svara
 3. Lena
  2021-11-24

  Inte kul alls, skönt att ni slapp sjukhusvård. Är ni vaccinerade?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top