Livets Goda Öppna inlägg

Är det nu det vänder?

Är det sista varma soldagen vi har idag?

Jag skulle egentligen vara på jobb, men hade en sådan huvudvärk när jag gick och la mig och när jag skulle gå upp vid 05 i morse så var den kvar plus att jag kände att jag har typ ngt på g i kroppen. Så det var bara att somna om och sova ut. Stora delar av dagen så har jag legat i skuggan i vår lounge och tro det eller ej så har jag sovit. Tror kroppen behövde det, så det är bara att lyssna på den.

Vi lämnade en skön helg bakom oss, med mycket sol, bad och en hel del grillande..Avslutade med kvällsmat på stranden i Söndags  och såg solnedgången – älskar havet det är verkligen något helt magiskt med det. Och en solnedgång, vem gillar inte det liksom 😉

Jag ville bara kika in och säga att jag har inte glömt bort er 🙂

You Might Also Like

No Comments

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: