November

Jag älskar ju att tända upp med en massa ljus och kan gilla att det blir lite mörkare. Men November månad är inte rolig tycker jag, regnigt,grått och kallt. Helt enkelt ruggigt! Jag är ju en sommartjej solen,värmen och människor runt omkring är mer glada. Jaja vi får göra det bästa av November.

Twinsen rör sig för fullt och det blir inte många sekunder sittning. Deras mood är ju inte roligt heller, mest gnälligt och inte speciellt nöjda. Men vet att det är en utvecklingsfas. Jag har läst på 😉 Och man hade ju glömt det där att bli påverkad av klockan när den ändrades. Var ju några år sedan de andra var små. Men kl 04 vvaknar de och vill helst gå upp om de får bestämma. Vår tjejer lägger sig vid 1730 så vi har ju hela kvällen/natten. Men sen vaknar de vid 04 nu men somnar om i mellan åt till 0530-06. Så man får ju var nöjd med det. Men man är ju TRÖTT! Men klurar på att försöka hålla de till 19.00 och sen ge välling. Ja jag får fundera på det.

Eden säger Babba och Mmmamma 🙂 Så mysigt att lyssna på. Och utveklingen går verkligen snabbt nu 🙂

img_5700 img_5664

Apropå på ljus och höstmörker. Så har Netto glasflaskor i olika mönster som lyser upp kvällarna. Köpte tre stycken och kostar bara 40kr styck.

img_5695 img_5676

Nu vaknade tjejerna och det får bli mat i magen sen ut och gå en runda. Deeney lär väl flyga iväg den lilla hunden – det blåser som fasen ute.

Kram

1 Comment

  1. Jenjo
    2016-11-02

    Nä men så fina flaskor! 🙂 Mysigt när de lyser upp så där! 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top