Livet Livets Goda Mat, Vin och Recept

Mexikansk salladswrap

Mexikansk salladswrap
4 personer 7 sp p/p

  • 4 st kycklingfilé
  • 1 stort salladshuvud
  • 100g majs
  • 300 g körsbärstomater
  • 1 avokado
  • 2 tsk olja
  • 1,5 påse Uncle Bens Expressris på Mexikanskt vis
  • 1 st gul lök
  • salt
  • svartpeppar

Stek kycklingen i ugnen på 200 grader i ca 30 min, håll koll på den.

Strimla sedan kycklingen. Skölj salladen och ta av stora blad och lägg upp på tallriken. Skär tomaterna och avokadon i små tärningar. Låt majsen rinna av. Lägg riset i salladsbladen, toppa med kycklingen, avokado, majs, tomater och lök.

Jag som då älskar mangoraja, toppade min wrap med det. (blir lite mer sp på det, så räkna ut själv)

Smaklig måltid.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    VIktvAkTarmia
    2019-04-22 at 17:36

    Ett tips är att göra mangorajan själv med larsa grekisk yoghurt 0% fett och sen blanda i nån msk mango chuTney och mycket av santa Marias curry Mango krydda …..

    • Reply
      Linsalusen
      2019-04-22 at 20:31

      Tack för tipset, jag har läst många recept på hur man kan göra egen. Ska testa denna, tack 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: