Måste lära mig…

Söndag kväll och minis har precis ätit kvällsmat.

För en kvälls sen så satt vi och prata om att göra saker så som att spela spel (som vi oftast gör här hemma) sen så sa jag ngt om att ja, underbart för dom som har ro att lägga pussel. Maken lös upp och sa jag har alltid tänkt det kan vara kul men att du kanske inte tyckte det? Detta sluta med att M kom hem med en inslagen present i fredags – Ett pussel på 1000 bitar och inte nog med det, på en världskarta MED massa blått i.

Så vi kan säga så att lördagen och hela söndagen satt vi och pussla, minis var med, och tro det eller ej Saga satt nog i 6 timmar och la. Och bara det var otroligt mysigt att sitta med henne. Men det jag vill komma med att ja pussel kanske inte riktigt är min gren då jag har det svårt att ta det lugnt, jag får dåligt samvete att sitta ”av tiden” om ni förstår vad jag menar. Men jag behöver detta, koppla bort mig från allt och bara sitta där och pussla, i skratta, i prata, vi lyssna på musik, och framför allt egentid med dottern var mest dyrbar och ja att M och jag umgicks, det gör vi iofs ändå 😉 Men jag måste blir bättre att koppla av och inte känna stress över att ha ett oskrivet blad där ingen händer.

Är det bara jag som tycker att veckodagarna OCH helgerna går så jäkla snabbt? Söndag redan? Menar helgen kom ju nyss?

Ha nu fin kväll

Fredagsblommor – tulpaner❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top