Så gott och fräscht 🙂

4personer 6sp p/p

  • 4st laxbitar
  • 2tsk olja
  • 1msk chili flakes
  • 1tsk chili flakes
  • 1st liten rödlök
  • 1st Mango
  • 8st tortillabröd stans stuff tortilla
  • 1st kruka koriander
  • Salt
  • Peppar
  • 1tsk rörsocker
  • 1st gurka
  • 1st lime
  • 5st färska champinjoner
  • Skär laxen i kuber och stek den i olja tills den blir färdig och får en fin yta. Krydda med chili och lite salt. Stek sen upp champinjonerna i mindre bitar till de blir lite mjuka.

    Skala och tärna mangon. Dela gurka på längden, skär sedan i mindre bitar. Skala och finhacka lök.

    Blanda mango, gurka och rödlök i en bunke  pressa i lime och häll i salt, socker och chili flakes. Vänd sedan ner den grovhackade koriandern

    Fördela lax och mangosalsa i tortillabåtarna.