Klickat hem.

Denna veckan känns som den har gått i 110 man får tänka till några gånger om det är Tisdag eller Onsdag. Jag bevakade HIF-Syrianska igår kväll och det var skönt att få använda mitt stora objekt igen det är inte så ofta man kan göra det, men den är perfekt exempelvis till sportsfotografering. Det var riktigt kallt så efter första halvlek så hade jag ingen känsel kvar i fingrarna så det var lite svårt att fotografera men fick några bra bilder. Liam skötte sig exemplarisk han stod där i kylan dock varmt klädd och HIF kläder från topp till tå och hejade på men han var nog mer fascinerad av poliserna bakom honom då jag såg honom stå och fotografera dom med sin mobil haha. Matchen slutade 2-2 det var inte lika upphetsande.

IMG_2232

Googla in på parfym.se och beställde två parfymer i måndags och fick dom igår, denna gång blev det  Angel från Thierry Muller och Jimmy Choo, Jimmy Choo är en gammal favorit som jag älskar och Angel fick jag som tips för länge sen av en gammal kollega från jobb.

IMG_1173

IMG_1172

Ikväll så ska jag och mannen på genrepet på Helsingborgsrevyn med lite mingel och bubbel. Ska bli kul! Nu ska jag ta tag i hemmet och sen iväg på lunchdejt med mannen. Ha en fortsatt skön dag alla <3

IMG_1146Det blev fröknäcke med keso och avokado och Crème Bonjour med smak av örter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top