Jul och kanske en Ernst i mitt hem?!

Hej på er… Jag har haft lite bloggtorka sista tiden, men nu är jag här 🙂 Om några dagar så går vi snart in i December, sista månaden på detta året. Barnen likaså vi vuxna längtar till julen, ledigheten, bara strosa runt i en skön pyjamas (som måste införskaffas asp). Barnen längtar iofs till presenterna, jag till julmat,julbak och ja man äter väl upp sig som en lite julegris, haha.

Till helgen köper vi granen och jag ska köra sista julpyntet på utsidan. Jag säger ”jag” för M är inte så intresserad att göra detta, han är ingen Ernst precis men fint och mysigt vet jag att han tycker när det är klart. Han kommer dock inte undan så lätt, för han får hjälpa till sen att packa ihop julen igen 😉

”Min Martin-Ernst ;)”

Igår så satt vi upp våra nya hängande hylla. Jag har alltid saknat ngt i köket, vi har inga skåp på väggarna Så då hittade jag denna och blev lite smått kär. Älskar industrikänslan och tycker även att det är snyggt att blanda stilrent, industri och gammalt. Blir att man sätter sin egna personliga prägel på det.

Ha en fin Tisdag på er.

Äntligen fick vi vår saknade del till soffan, tog bara 1,5- 2 månader!

2 Comments

 1. Lena
  2019-11-29

  Var hittade du den fina hyllan?

  Svara
  1. Linsalusen
   2019-12-01

   Det kommer från Mio 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top