Söndag kväll och gästerna har precis åkt hem. Nu handlade dock bara om en adventsfika, och det var Magnus och Lollo, så med tanke på hur kul vi har så blev det nästan lite tomt när de åkte.

Jag och Lollo har annars spenderat hela dagen på loppis. Inte fyndat då alltså utan försökt sälja av lite kläder. Tyvärr var det nog fel forum, och kanske det faktum att det var skyltsöndag på stan, för det var inte många kronor vi fick in. Det räckte i alla fall till platshyran vilket var tur…

Annars har det mest handlat om julpyntande, julbak och städ. I går for M iväg till tippen, vilket behövdes, och kom hem med en gran. Efter diverse pyntande så ställde jag mig och bakade i närmre tre timmar. Kan lugnt säga att jag var rätt färdig när M serverade kvällens middag.

Hur långt har ni själva kommit med pyntandet? Medveten om att jag är rätt tidig i år men skönt att få det gjort och dessutom tycker hela familjen att det är rätt mysigt att mötas av både tomtar och granar när man kliver upp på morgonen. Det ger en liksom en skönare start på dagen.

Nä, nu ska snart tjejerna i säng och då jag, vid ett svagt ögonblick, gav M tummen upp till att se Martin Scorceses, The Irishman, ikväll så är det filmkväll som väntar. Upptäckte precis att den är över 3 timmar lång så risken är väl att man tar några powernaps från och till…