Happy Friday

Sköna sköna Fredag – riktig vår feelings här

M står i köket och lagar en 3-rätters till oss och han har tom ett vinpaket till. Survivor i högtalarna och M som sjunger till. Älskar när han är i köket och att bara få titta och lyssna på honom får hjärtat att slå det där dubbla. Är så glad att han älskar att laga mat och han är verkligen så bra på det oxå. Och jag vet att han njuter själv där ute. Min stora underbara fina Kärlek

Syrran kom förbi idag och myste med tjejerna. Så himla underbart med både min och M familj som överröser med sin kärlek till alla våra barn och oss.. Älskar våra familjer

Igår så gjorde vi premiär i stan med tjejerna. Måste säga att det känns lite konstigt att komma där med barnvagn, det var ju sååå längesen sen sist. Men det blev ett snabb visit för töserna blev hungriga och det var så dåligt väder. Men fick med oss lite plagg till tjejerna i alla fall.

Det var premiär för HIF igår och självklart ville ju M gå och vi löste det att syrran passade på att komma hit och mysa med oss. Så jag sprang inom Ålgrändens Ost innan vi drog hem och köpte på mig lite, bara lite denna gången. Det blev min favorit – tryffelsalami, (jag totalt älskar tryffel) och två nya ostar de hade fått in (glömt namnen) och tryffelchips och oliver.  Så det blev bebisgos och massa snack och skratt – like always.

I morgon hoppas jag att solen tittar fram igen, har en del att fixa på framsidan av huset. Och tjejerna kan passa på att sova utomhus i vagnen.

Har dottern hos mig ikväll och vi ska mysa på, det är pappaveckan egentligen  men hon kom hem och mös med oss ikväll Sen så ser man inte så mycket av henne egentligen då hon är på sitt rum som hon älskar och kolla film,ritar och gör musikvideos. Men mysigt att ha henne här hemma ändå.

Jag hoppas att ni som jag njuter av Fredagen.. För mig blir det nog även en tripp ut i spaet och nu kan jag bubbla på hur länge som helst (gick ju inte ha bubblorna på när jag var gravid)

Puss & Kram på er

IMG_2032
Pappamys med Eden
12472616_574106589418845_4116100396058650872_n

IMG_2025 IMG_2027 IMG_2752 IMG_2755 IMG_2757 IMG_2759

IMG_9450
Deeney väntar på resten av familjen att komma hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top