En skön natt

Detta var den bästa natten sen tjejerna föddes. Det började bra redan på kvällen – jag och M kunde sitta ner tillsammans och njuta av maten och behövde inte skyffla i snabbhet.  Sen i natt så sov de samtidigt och somnade om snabbt – så jag e nöjd och fått någon timme extra

Lilleman kom hem från sin fotbollsträning igår och satte sig i soffan och säger – Mamma jag är förälskad i 2 stycken. Jaså är du? I vem – säger jag.  Jag är förälskad i mina lillasystrar Blev så rörd av hans ord – det kom verkligen från hans hjärta. Han e så mån om dom och gosar och pussar på dom jämt – underbara fina Liam.

Nu ska jag ner på stan en sväng, sen har dottern uppvisning på gympan. Så blev inte mycket till inlägg men bjussar på lite bilder i stället 🙂

 

'
Eden
IMG_1949
Mätta och belåtna
IMG_1977
Kvällsmyser
IMG_1989
Eden
IMG_1992
Adele

IMG_1995

IMG_2006

Min granne och vän kom förbi igår och träffade tjejerna och fick även denna ljuvlighet, två stycken vackra klänningar. Klänningen kommer från Name It – ett märke som jag tokgillar

IMG_2734 IMG_2741

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top