Glamping i Åhus

Vilken skön helg det har varit och jordebarnet i mig fick komma till skog och hav. I helgen togs oskulden att få bo i ett glampingtält, och det var riktigt mysigt! Syrran  frågade för ett tag sen om vi var sugna att haka på, och självklart var vi det!

Så i fredags eftermiddag styrdes bilen mot Åhus Camping. 1,5 senare var vi på plats, skönt ändå att det ligger så pass nära. Vi packade upp våra väskor och begav oss ner till stranden, så fint och vi hade ändå tur med vädret. En drink och en tacos på TacoBar.

M dök upp senare på kvällen då han hade jobbat på Eskilscupen. Vi grillade korv och hade en riktigt mysig kväll iallafall fram till sängdags då vände det rejält. Fick sådana magsmärtor och däckade efter en stund men sen vaknade jag och kräkte som bara den. Så höll jag på mer eller mindre hela natten. Så vi kom fram till att det måste varit maten på TacoBar, jag var den enda som tog kyckling och Å & D tog pulledpork. Fy fan alltså. Men men efter lite mer sömn, och sakta och försiktigt få i mig vätska och mat så börja det gå tillbaka, magsmärtorna kom och gick men blev bättre mot kvällen.

På det stora hela så hade vi en super skön helg, mycket manjana manjana. Jag kommer absolut åka hit igen!

2 Comments

 1. carolin
  2023-08-09

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/xgWAjB/sju-drogade-pa-krogen-i-kristianstad
  Minst 2 personer som blev drabbade, åt på Tacobar 🙁 Från en säker källa. Kommer aldrig någonsin äta där igen. Skönt att du bara blev magsjuk, även om det är jobbigt såklart.

  Svara
  1. Linsalusen
   2023-08-09

   Är det så?!
   Ja fy fan, tur att det inte blev värre! Ja man får nog kanske tänka till till nästa gång.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top