Fredag och solen skiner på…

Måste erkänna att jag hinner verkligen inte med det, 10 dagar in i September och tur nog så levererar vädret fortfarande, hade lätt kunnat ha det så här resten av året. Som jag har sagt förut jag lever verkligen i fel land, jag skulle behöva ha värme konstant ja i alla fall en hel del sol.

Idag så vabbar jag för Eden då hon fick konstiga utslag igår som vi vill hålla koll. Men annars mår hon bra, Adele e lite snorig ….fortfarande. Men det bjuds på fint väder idag och vi slappar i solen, ja de små under parasoll såklart.

Just nu är jag inne i en jobbperiod, jag hinner inte med mer än så. Önskade att jag hade tiden att lägga här, skapa recept, skriva om min vardag och dela med mig av det mesta – men just nu läggs tiden på annat. Blir att man lätt lägger ut ett inlägg på instgram för det är snabbt och enkelt. Så ja jag är ganska så tråkig här.

Men jag har funderat lite på Tishorna, jag skulle gärna vilja bredda mig där och hitta en annan leverantör och sen till så att leveransen blir snabbare. Jag får frågan då och då gällande dom och det köps självklart med. Men vill göra det enkelt och snabbt för er och även för mig. Så ja just nu så arbetar jag på att hitta en bra lösning – så håll ut 😊

Är du spontan? Jag är absolut det, jag älskar spontanitet det brukar oftast bli så himla bra då. Sen gillar jag ju självklart att planera även. Men i lördags så ändrades våra planera och jag och M var mer el mindre barnlediga så efter en drink i vårt spa så tyckte M att vi skulle ta varsin Voi och åka ner till stan. Mycket riktigt så gjorde vi det, och vi hade en sådan härlig kväll. Oliver och rödvin vid solnedgången  och spansk tappas till middag. En skön promenad genom stan för sedan ta en voi hem igen och avslutade med en kaffedrink och skönsång i soffan. Jag behövde detta,VI behövde detta. Som jag alltid har sagt innan man ska fånga varje ögonblick och försöka göra det bästa av det.

Ha en super fin fredag på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top