Frånvarande…

Känns som evigheter sen jag var här inne och skrev, men dagarna har varit fullspäckade och kvällarna gått i all världens hast.

Jag har varit på sista tiden väldigt dålig på att dela med mig av recepten och maten har inte varit så stor fokus på att gå ner. Något hände efter semestern och jag har väl inte riktigt kickat igång ännu. Älskar att laga mat men fokusen har som sagt inte varit ”viktnedgång”.

Vi är redan i mitten av Oktobermånad och hösten är absolut här. Jag tycker det är väldigt vackert med alla olika färger som vi har ute nu. Det jag ogillar är ju det gråa och regnet, det skippar jag gärna. Nu denna månaden så har vi sonen som ska firas som fyller år om 1 vecka, tänk 11 år?! Och vi har även det efterlängtade årliga kåldolmemiddagen hos mamma. Åhhh älskar HUSMANSKOST!

Är det mer är jag som har reagerat att butikerna börja smyga fram julen redan? Är det inte tidigare än vanligt? Lite julkänsla har man i kroppen eller ja längtan efter julen. Bo in sig med fina julsaker hemma, granen och barnen letande efter sina julklappar och ja allt mat med , haha.

När börjar ni julpynta hemma?

Blivande 11-åringen❤️

Längtar lite till julpyntandet (bild från julas)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top