Förkylningar, magnetröntgen & fredag!

Vem man än pratar med så är alla sjuka, hela familjen har varit dåliga. Jag har haft feber, ont i halsen och en huvudvärk som aldrig släpper. Och nu är Liam hemma oxå. Så ja ngt skit är det som går.

Igår var det äntligen dags för magnetröntgen, som jag har väntat för att få en rätsida om denna fot. Opererade mig förra året 2022 och foten är ju sämre skick än den var innan operationen. Vi får se vad läkaren säger efter plåtarna.

Lite nytt och fräscht säger man aldrig nej till. Förra veckan så tog vi äntligen tag i vardagsrummet/matslaen. Vi valde att måla över den tapeten med en liknande färg då vi trivdes väldigt bra med den. Det blev nya gardiner, valde en takskena och dubbla gardiner – så snyggt!. Spisen fick en ny färg, från vit till blåsvart. Rummet blev mer ombonat.

Nästa vecka tar vi andra delen. Blir samma sak där, vi målar över tapeten till samma färg. Ny matta ska inhandlas. Soffa och bord är beställt och förhoppningsvis kommer de innan jul. Luckorna ska bytas ut på tv-bänken. Ska bli skönt med nytt. Och som sagt längtar så till soffan, den är så snygg och helt underbar att sitta i.

Nu ska jag sätta mig och göra kvällens matlista, vad ska ni äta?

Hoppas ni får en super fin fredag.

Spisen före

Spisen efter

Före
Efter

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top