Nu är lilla killen firad av familjen här. Systrar med svågrar och familj och mamma min var här. Det blev lite käk och massor med prat. L blev firad med presenter och extra uppmärksamhet 😉 Han blir 3år nu på Söndag så då blir det mer presenter och tårta 🙂

I morgon får vi nycklarna till huset, ska först till banken och sen till vårt nya hus 😀 Så på fredag så ska det börjar förvandlingen, jag och M ska tapetsera hallen och hoppas att vi kommer göra det snabbt, för sen kommer resten av rummen som ska fixas. Spännande!

Idag var jag på Konserthuset då min dotter medverkade i Klas Klättermus.Hon går på en musikskola och där kommer det vara mycket konserter och uppträden. Så idag var det på konserthuset med en symfoniorkester och allt. Hon var så duktig! Stolt Mamma!

Som ni ser så är det ny layout, gillar ni den? Blev så himla trött på den andra och ja denna kommer jag behålla ett tag nu framöver tills jag hittar en som är snyggare och bättre 😉

Kommer även snart göra en total rensning, så det betyder att att konton kommer att raderas. Så är no fortsatt intresserade så får ni ansöka igen.