Stora flytten är på lördag och sen e det över SKÖNT! Vi har kommit väldigt långt i nya huset, tapetsering och målning är klart (har bara lite små ytor kvar som ska göras men inte brådskande) Så jag e sjukt nöjd 😆

Matsalsbordet kom igår och stolarna till samt sängen. Och jag blev så nöjd! Matsalsbordet är riktigt stort och stolarna är i svart skin. Sängen är lika fin=)))
I morgon kommer soffan som vi har beställt, och det ska bli riktigt spännande att se hur det kommer se ut. Vi har ju inte sett den live, då vi har beställt ett annat tyg. Men stor ska den vara!

I söndags så firade vi L då det var hans födelsedag, så det blev en mysig frukost med bullar och alla möjliga pålägg samt kladdkaka till. Så lille man var nöjd. Och presenterna gick hem, det var ngt han har sysselsatt sig med dessa dagar när vi har hållit på med huset.

På söndag bär det av till IKEA och shoppa till huset. Sen är det födelsedagskalas hos Åse, sen efter det blir det att montera ihop allt. För på måndag kommer alla (3 av4) kidsen och då vill man att allt ska stå färdigt 8)

Med maten kan jag bara säga att det har gått åt helvete. Det har blivit mycket köpemat och sena kväll så ag känner att jag har gått upp. men jag får ta tag i det när vi väl är inflyttade. sen ska ett träningskort inköpas. KUL!!

Kram på er

(bilderna tagna från mobben under veckans gång)