Dog en liten stund…

Hjärtklappning, kallsvettas och känner hur minnen,dagböcker,bilder, känslor ja allt bara försvann….

Satt och lekte med mitt nya tema och gjorde precis så som de sa jag skulle göra. Och helt plötsligt ringer telefonen och M utbrister du öser ut mail och inlägg och sidan ser skit konstig ut. Och mycket riktigt ALLT var borta, alla mina gamla inlägg sedan flera år tillbaka, bilder, ja ALLT var borta!

Samtidigt när detta händer så jag tvillingarna varandra, och det skriks och det har sig och själv har jag mer eller mindre panik! Men jag räknade till 10 och andades… Jag lyckades till slut få tillbaka min sida. Thank you god för Backup på mitt webbhotell!

Det är ju inte riktigt min dag idag känns det som, telefonen ringer och åter igen så bråkar de må och jag ska stänga dörren och har fingret emellan och knarr nageln rycktes av , ganska långt ner och nageln satt fast i dörren. Ja det känns och det bultar, orkar inte med mig själv just nu..

Tillbaka till verkligheten, så är det fortsatt sjukstuga här hemma. Dottern är hos läkaren nu pga av hon har så ont i halsen och massor med blåsor. Jag är fortfarande krasslig men bättre. Detta är en långdragen förkylning, som inte släpper i första taget. Men åter igen så är ju alla sjuka nu känns det som, har ni klarat er?

Inget upplyftande inlägg men jag lever 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top