Det börjar närma sig

Och så var det söndagkväll, och ny vecka väntar och det börjar närma sig julafton. Julklappar börjar fyllas på under granen och ena barnet avlöser det andra med att kika där under. Jag måste säga att jag är så tidigt ute i år och det känns så skönt. Allt är nästan klart och ingen stress och inget jagande sista dagarna på stan. Jag måste fortsätta vara lika duktig varje år 😉 Hur går det för er?

Helgen var riktigt skön, vi har ätit gott, spelat spel till sena timmen, vi har dansat ja vi har haft det riktigt mysigt. I lördag så blev det en sväng till Synsam, dottern och jag skulle kolla synen.Hon har klagat på att hon har sett dåligt och mycket riktigt så hade hon fel på synen. Så det blir glasögon på henne. Och min var det samma med styrkan MEN han märkte av att jag skulle nog behöva ha progressiva. Ja då var det min tur att hamna där. Trodde jag aldrig! Jag är ju bara 25? 😉 Sen åt andra sidan så har jag problem med gula fläcken – något som rimligtvis 80+ får. Så jag borde vara van. Jag valde att behålla mina Michael Kors glasögon men bytte ut min YSL mot Gucci. Älskar när de är stora och markerade!

Jag har krupit ner till sängs och ska se sista avsnittet av The Crown, har ni sett den? Älskade säsong 1 men under 3:an tappade jag lite små intresset men höll mig fast och glad är jag för det.

Gjorde en het skaldjursgryta i lördags, så god!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top