Dags att söka…

Har ni vaknat upp från vintervilan?
I morgon är vi tillbaka till rutinerna igen, barnen börjar skolan, sängtiderna justeras och det blir ordning på torpet, visst är det det skönt med rutiner?!

Idag har vi bara slappat, eller rättar sagt jagat barnen, sopat jord då det var så jäkla kul att dra ner min elefantblomma, som mötte sin död hastigt, jäklar, den som var så fiiiiin. 

Efter en del funderingar så har vi beslutat att skjuta på vår Skottland-resa till hösten istället. Vi kände båda att det är lite väl kyligt i Februari och då jag börjar mitt nya jobb 1 Mars så rinner tiden ifrån oss. Dessutom känns hösten något bättre. Inte minst vädermässigt. Det ger ju oss dessutom lite längre tid att planera trippen så vi verkligen utnyttjar de tilltänkta dagarna till fullo. Spanien kommer vi dock inte rucka på så inom någon månad skall vi hittat ett passande hus i Cabo Roig och en annan plats med som vi ska bara lista ut var…

Helt utan resande, under våren, tänker jag dock inte vara utan det får bli en weekend i Stockholm eller Köpenhamn. Behöver verkligen lite egentid med M så har ni några bra tips – tveka inte att höra av er i kommentarsfältet.

Bjuder på lite bilder från helgen 🙂

Adele

Eden

 

2 Comments

 1. Malin E
  2018-01-09

  Härligt med lite egentid. Vi ska till Tylösand nu på våren. Skönt??
  Hur gick det m Spanien, hittade ni ngt på hemsidan jag tipsade om ??
  Ha en fin kväll?

  Svara
  1. Linsalusen
   2018-01-09

   Hej. Ja där är jätte mysigt! Nä vi hittade inget där, ska vi ha Cabo Roig så vill bo när the strip och stranden. Huset är ledig som vi bodde i sist, men gillade inte visa saker med huset. Så vi kollar vidare 🙂 Kram?

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top