Bröllop 2014 Familj Livet Livets Goda

Då var det dags!

Har stått och vaggat länge hur jag ska göra med min kära Linsalusens blogg, ska jag stänga ner eller låta den vara uppe!  Ja – frågorna har snurrat i skallen. Jag fick en kommentar på Instagram där en tjej tyckte att jag skulle börja blogga och lägga upp mina bilder på mat och recept m.m. Det hon inte visste var att det finns en blogg men den har legat nere  alldeles för länge. Mannen (jajamen om ni gamla läsare finns kvar, så är jag numera gift) han tyckte i alla fall att jag skulle ta upp bloggandet igen, och jag som då älskar att skriva av mig och lägga ut en massa bilder på allt och inget, så varför inte?!

En av anledningarna till att jag slutade förra året var att jag hade en del människor i min vardag just då  som bara ville ställa till bekymmer dagligen för mig. Hur man bara kan bete sig så illa som dom gjorde det finns inga ord och jag har lovat mig själv att vara bättre än dom och inte nämna några namn och inte heller ödsla min energi på dessa människor. Dom finns numera inte i mitt liv och det känns riktigt befriande.

Sen det här med blogga om sitt liv och sin vardag. Det kan ju både vara på gott och ont. Man blottar sig ordentligt och kan få skit av det sen samtidigt tycker jag det är fantastiskt att så många människor är genuint intresserade av att  följa min vardag och mitt liv. Stor kram till er för ni ger mig energi att ta upp bloggandet igen!

Nu har jag kommit dit hän att jag ger det en chans, jag fattar ”pennan” och börjar på ett nytt blad. Förhoppningsvis kan jag inspirera några av er med mina bilder och texter.

Bjuder på två bilder 2014-07-12

SM74sv SM99a90 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Cecilia
  2015-03-04 at 09:38

  Vad skoj att få uppdatering från Bloglovin och att det var du som börjat om igen!!Fina bilder och grattis till giftermålet 🙂

  • Reply
   Linsalusen
   2015-03-04 at 10:05

   Åh vad kul at höra, tack så mycket 🙂

 • Reply
  Pia
  2015-03-04 at 14:13

  Åh vad kul med lite liv i bloggandet, hit ska jag kika in igen. PUSS från Bua

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: