Bloggtorka..

Ja litt ebloggtorka är det, det kan jag villigt erkänna. Har väl inte riktigt haft lusten att sätta mig och skriva. Händer en hel del runtomkring, och när jag väl ska sätta mig ner och skriva så ja så försvinner känslan att skriva…

Så nu medans jag håller på att baka och solen skiner in genom köksfönstret så passar jag på att skriva lite..

Vi var och besiktade huset igår, det nya och allt gick bra. Jag passade på att tag en massa mått och bilder. Så jag vet att allt kommer att passa som vi ska beställa. Ska bli så himla skönt med nytt, och ja att bo i stan;) det finns en del att fixa med huset men jag vet att man inte kan ta allt på en och samma gång, saker och ting kostar mer än annat att fixa. Så det får man ta pö om pö. men fan man vill bara flytta in i det perfekta huset utan att lyfta ett finger på renoveringar m.m Nu är det inte så mycket på detta huset. Men köket skulle jag vilja ha ett nytt, men man får göra det bästa av det hela så länge..

Ska strax iväg och göra ett litet snabbt fotojobb de ska använda bilderna i en reklamfilm. Så det e ju lite små kul;)

Man märker nu att kroppen fylls med energi när solen tittar fram och mörka molnen är borta. Önskar att det kunde vara så resten av tiden. Jag behöver det, verkligen jätte mycket!

Ha en fortsatt trevlig fredag darlingar. . .

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top