Nu vill jag slänga ut granen och ta ner stjärnorna och städa ut julen… Jag tröttnar ganska så snabbt på det. Det räcker att ta upp det 1-2 veckor innan julafton och njuta av det men när julafton är över så har jag gjort mitt tycker jag 🙂
Men jag får snällt ha kvar det till nyår sen så.

Nu firar jag in min mini semester, är ledig fram till 7:e Januari det kan inte bli bättre.. Det kommer bli mycket promenader, bio och lite träning på gymmet.

Idag så åkte jag faktiskt ner på stan det var 100 år sedan kändes det som, man hinner liksom inte ner dit längre utan man jobbar långa dagar och ska man ha ngt så blir det oftast Väla man åker till. Så det var riktigt mysigt att bara få strosa runder och fönstershoppa.

Blivit tipsad om att läsa denna bok 4 Timmars Kroppen med Timothy Ferriss.  Jag kommer att sätta mig in i detta sen så kör jag igång. Ska bli spännande och se om det funkar och hur snabbt jag kommer rasa och hur mycket.

Nu ska jag snabbt svida om mig och drar till storasyrran med familj <3
Ha en skön Lördag alla…

Lilleman med sina nya leksaker