Vilket meck!

Satt till kl 2 i natt och ville fixa min layout här, men fick verkligen inte rätt på det! Så ni får stå ut ett tag till tills jag får både tid och när det kommer in nya snygga layouts!

Idag så blev jag klar med bröllopsbilderna och paret var här och hämtade dem och verkade vara väldigt nöjda. Känns roligt, för det e ju det som är tanken. Är inte dom nöjda så blir inte jag nöjd.

Jag har knappt ngn energi i min kropp trots att jag behöver det, menar va f** har solen/sommaren tagit vägen? Min önskan hade varit nu en vecka i Grekland och bara får så mycket energi i mig och ladda batterierna så man klarar hela hösten och vintern.

På måndag börjar jag jobba igen och då börjar även allvaret med LCHF, S K Ö N T! Kör iofs nu med men inte jätte strikt! vantrivs verkligen med kroppen nu och det är inte okey, nä inte okey alls. Jag vill vara snygg i kroppen både för mig själv och för min sambo! Saknar min kropp som 20-åring hemskt att säga det som en 30-åring, borde ju inte vara ngn skillnad?! Jo två barn men ändå!! Nä vet ni vad skicka in mig på ett läger för 2månader och personlig tränare och kock då hade det fan varit enkelt! 😳

Kram på er tjejer/killar

 

 

2 Comments

 1. Anita
  2011-08-11

  Det har blivit jättefint här inne nu på bloggen. Vilka fina kort du tagit. 😛

  Svara
 2. jennyh
  2011-08-11

  Det är dåligt med sommar här i närke med,
  ikväll kändes det nästan som höst redan 🙁

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top