Vacuum

Känns som dessa dagar som har gått har varit ett litet vacuum, har liksom inte hunnit med något förutom att jobba och slava som fru och mamma hemma 😉 Saknar att sitta och skriva här och försök till att inspirera er. Skärpning på mig 😉

Vi har ju alla mer eller mindre sådana perioder där allt är så intensivt. Lika mycket som jag älskar att ha saker inbokade men ibland så blir det ett litet stressmoment. Mer eller mindre så är alla helger fram till vår Spanien resa i Juni fullbokade.Men innan Cabo Roig resan så ska vi faktiskt på en resa först, den kommer att ske i Maj. Åh gud vad den är välbehövlig. Men mer om det kommer jag berätta om inom kort, men fasiken vad vi längtar. Både jag och M skriker efter semester, fylla kroppen med skön energi och bara få koppla av och bara vara vi och våra älskade barn får vara hemma denna tripp.

Jag har ju inte varit så rolig dessa dagarna, inga recept eller bilder på produkter, men så är det ibland. Livets gång liksom.

Igår så blev jag så sugen på M musselsoppa. Så snabbt iväg och köpte färska blåmusslor, grädde,persilja och vitlök och såklart hemmagjorda vitlöksbröd till. Oj det var så gott ,ännu godare när man verkligen gott och suktat efter det en hel dag. Vill ni ha recept på denna så hittar ni den här. M bytte ut matlagningsvinet samt milda mat mot vitt vin och grädde 36%  denna gång.

Idag (trots att jag varit instängd på jobb) så har jag ändå hunnit med att njuta av solen. Älsk på den – bästa vitamin-dosen!!

Hur har ni det? Ni har inte glömt mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top