Sol, sol, sol = ENERGI

Helgen kom och gick! Därmed inte sagt att det gick för fort även om både jag, och M, längtar efter semester och lite ledighet. Att solen, och till viss del värmen, kom till Helsingborg gjorde dock gott för själen och gud vad jag mår bra av att lapa sol och fylla på energidepåerna.

Med vårsolen kommer dock en mängd andra små projekt som låtit vänta på sig under årets mörka månader. Både lördagen och söndagen spenderades utomhus för även om vi har en del ombyggnadsplaner, för vår utemiljö, så där vissa saker som inte låter vänta på sig. Det blev till att röja upp på baksidan, plantera blommor och M satte igång att tvätta av våra takplattor. Ett projekt som verkar rulla vidare även under nästa helg då min man är något av en tidsoptimist 🙂

Ni som följer bloggen har säkert läst att det är dags att måla om huset. I dag har vi en ljusgul färg som vi tröttnat på och med tanke på att det flesta hus, på gatan, går i en grå/vit/blå ton så är det åt det hållet som även vi tänkte gå. Nu skall det bara målas också…ännu ett projekt vi tänkte hinna med innan sommarsemestern.

Inser att det även blivit lite snålt med recept senaste tiden vilket dock inte beror på att det inte lagas mat utan snarare på att det inte varit några större överraskningar på min meny. Har istället blivit en del grillande och det kan ju alla leverera utan större problem. Men, under förmiddagen, har jag jobbat samman veckans matlista så håll utkik så dyker där nog upp en eller annan inspirerande rätt i bloggen…

Annars ligger en ny vecka framför mig och det enda mörka molnet, på min himmel, just nu är de fortsatta problemen som jag har med ögonen. I dagsläget ser jag allt annat än klart utan det mesta är vågigt vilket sänker humöret en smula. Har dock fått en remiss till Lund och min förhoppning är att den utredningen kan bringa lite mer klarhet om vad jag har framför mig. nu håller jag bara tummarna att det är något som man kan lösa och inte något som jag tvingas leva med framöver. Men vi får helt enkelt se…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top