Hilleeoo

Vaknade med solsken i rummet och fågelkvitter utanför. Men när  är jag reste mig upp från sängen för att rulla upp rullgardinen ve och fasa snö på gräsmattan. På allvar va f*n händer? Jag vill och måste ha värme och sol och vad jag kan minnas brukar det vara fint i April jue?! Sen har vi ju köpt nya trädgårdsmöbler som vi gärna vill använda nu ju;)

Åse var på Hälso Mässa i helgen och jag fick en signerad bok av henne, Katrins S bok. Så nu ska det läsas =)

Igår åkte vi i väg och badade med familjen på ett äventyrsbad, barnen älskade det och uppskattade det till max. Sen på kvällen så var Åse m.familj här. Åt Martins kyckling Wok och stekt vitkål till det 🙂  Sen så hade Åse gjort jätte goda chokladbollar (lchf-style) och drack en jätte god Irish -Coffe till.

Nä ska fortsätta här med en ny layout till Linsalusen, lite trött på denna nu;)

Sammes Sweet Chilli Kyckling

Hej världen;)

Gjorde en jätte god rätt igår, egen komponerad rätt ”Sammes Sweet Chilli  Kyckling”  Den var riktigt god och barnen älskade det!

Recept för 5-6personer

5Kycklingfiler
Philadelphiat Sweet Chilli
6 färska champinjoner
1grön paprika
1 gul lök
salt och peppar
1tsk gurkmeja
2-3dl grädde
soja

Strimla eller dela kyckligfilérna lägg i en form. Rör ihop blandningen ovan i en skål och häll sedan över kycklingen. In i ugnen på 55min på ca 150 grader. Till  det serverade jag kokt blomkol. Så enkelt och så gott!


15 Mars

Det var som sagt ett tag sen jag var och härjade på bloggen.. Har inte riktigt haft lusten att skriva, så igår insåg att det var nästan 2 månaders sen jag skrev sist…

Det stor som har hänt i denna familj är att vi har fått en ny familjemedlem och det är hunden Sazza som är 3år gammal. Det är en blandras tik Schäfer, Border Collie, Newfoundland och Labrador. En jätte go och kärvänlig hund, som barnen älskar.
Det var en riktigt meningen att vi skulle ha hund, vi hade självklart pratat om det men inte just nu. Vi känner ett par som jobbar med bla att hjälpa djur som farit illa eller djur som har sprungit bort eller oönskade djur. Vi satt på FB och kikade på deras sida och Vips så kom det upp en bild på Sazza, jag blev jätte nyfiken på just henne och läste, vi beslutade oss att åka ut dagen efter och kika på henne och blev smått förälskad. Vi fick låna hem henne över helgen och prova på hur det kändes och ju mer vi fick lära känna henne så var det ju vår Vovve;) Så vi behöll henne:-) Denna tjej skulle egentligen avlivas de förra ägaren ville inte ha henne mer och de skulle få en bebis och kände väl att det blev för mycket. Förbannad blir jag när man hör ngt sådant hur fan kan man avliva ett friskt djur som man bara liksom inte vill ha mer?? Som tur var så fick detta par nys om detta och tog henne. Och vi såg henne och blev förälskade och Sazza fick ett nytt hem.

Ja träningen går det bra med,skönt att äntligen kunna komma igång med det.Och sen bor vi 15min bort så det e ju bra;) Jag försöker träna 3-5ggr i veckan. Och det blir att jag tränar tidiga morgnar typ efter lämning skola/dagis…Så förhoppningsvis syns det resultat till sommar… 😆

 

Stor Kram på er

 

Vill så..

..gärna utomlands sol och bad och bara få vara..tyvärr tror jag inte att jag fixar att flyga just nu…vågar inte helt enkelt..måste bli bra..vill må lika bra som jag gjorde för 1år sedan..hoppas allt går över…

20120130-195710.jpg

Pasta la Creme

Jag gjorde en fantastiskt god middag igår som jag måste dela med mig.. Nu hade vi färsk pasta till men kör man strikt LCHF så kan man byta ut det till vitkål/blomkål/sallad och göra ngt gott av det. Sen har jag blåmögelost och det blir så himla gott att ha i maten. Mums!

Mitt Recept!

Pasta la Creme
4Personer

Blåmögelost
1-2pkt bacon
1grillad kyckling
400g broccoli
3dl grädde
1dl Philadelphia
Vatten om man vill dryga ut det lite
salt och peppar.

Fräs upp lite bacon när det e klart så i med broccolin(jag använde mig av fryst och kokte upp 5min sen häller jag på dem).
Strimla ner den grillade kycklingen  i och häll på grädden, philadelphia och låt det småputtra i 5-10min. Har du blåmögelost så strö gärna det över nä du har lagt upp det i skålarna.

Smaklig spis 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to top