15 Mars

Det var som sagt ett tag sen jag var och härjade på bloggen.. Har inte riktigt haft lusten att skriva, så igår insåg att det var nästan 2 månaders sen jag skrev sist…

Det stor som har hänt i denna familj är att vi har fått en ny familjemedlem och det är hunden Sazza som är 3år gammal. Det är en blandras tik Schäfer, Border Collie, Newfoundland och Labrador. En jätte go och kärvänlig hund, som barnen älskar.
Det var en riktigt meningen att vi skulle ha hund, vi hade självklart pratat om det men inte just nu. Vi känner ett par som jobbar med bla att hjälpa djur som farit illa eller djur som har sprungit bort eller oönskade djur. Vi satt på FB och kikade på deras sida och Vips så kom det upp en bild på Sazza, jag blev jätte nyfiken på just henne och läste, vi beslutade oss att åka ut dagen efter och kika på henne och blev smått förälskad. Vi fick låna hem henne över helgen och prova på hur det kändes och ju mer vi fick lära känna henne så var det ju vår Vovve;) Så vi behöll henne:-) Denna tjej skulle egentligen avlivas de förra ägaren ville inte ha henne mer och de skulle få en bebis och kände väl att det blev för mycket. Förbannad blir jag när man hör ngt sådant hur fan kan man avliva ett friskt djur som man bara liksom inte vill ha mer?? Som tur var så fick detta par nys om detta och tog henne. Och vi såg henne och blev förälskade och Sazza fick ett nytt hem.

Ja träningen går det bra med,skönt att äntligen kunna komma igång med det.Och sen bor vi 15min bort så det e ju bra;) Jag försöker träna 3-5ggr i veckan. Och det blir att jag tränar tidiga morgnar typ efter lämning skola/dagis…Så förhoppningsvis syns det resultat till sommar… 😆

 

Stor Kram på er

 

6 Comments

 1. Linruz
  2012-03-15

  Vad fin hon är. Vilken tur att ni öppnade ert hem för henne.
  Vad duktig du är med träningen.
  Kram Lina

  Svara
  1. S
   2012-03-15

   Tack så mycket vännen Stor Kram

   Svara
 2. Sara och Busungarna
  2012-03-16

  Vad fin hon är eran Sazza 🙂

  Svara
 3. Anita
  2012-03-27

  Jag så kan det gå att bli med hund. 🙂 Vilken söt vovve, skulle vilja ha en hund men det är lite besvärligt om man ska åka bort. Min systers man är allergisk mot katt o hund, så då är det besvär när man ska ha främmande eller åka till dem.

  Svara
 4. Anita
  2012-03-27

  Glömde givetvis skriva att det är kul att du är tillbaks här, har tittat in x flera.:-) Duktig du är med träningen.

  Svara
  1. S
   2012-04-05

   Tack så mycket:) ja det går i vågor man är här. Men ska försöka skärpa mig;)

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top