Tryffelpasta med lövbiff och rödkål
3 personer 11 sp p/p (ej tryffelolja inräknad)

  • Rödkål
  • Lövbiff ca 4 skivor
  • 1 frp bönpasta
  • 1,5 dl milda mat 4%
  • 1 frp Philadelphia Tryffel
  • Tryffelolja
  • Salt
  • Peppar
  • 1tsk olja
  • 1påse Babyspenat

Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Stek lövbiffen några minuter och krydda med salt och peppar.

Låt svalna och skär sedan upp i strimlor.  Häll av vattnet från pastan och låt pastan vara kvar i kastrullen. Ta i philadelphian och rör om, krydda och smaka av, häll i grädden, jag tog i extra tryffelolja för jag är ju en tryffellover 🙂

Strimla rödkålen. Ta i lövbiffen,babyspenaten och rödkålen.

Servera 🙂

Philadelphia Tryffel köpte jag med mig från Spanien, jag vet inte om vi har den hemma i Sverige. Om inte så finns där massa andra smaker. Vill du ha tryffelsmaken så kan ni ta philadelphia utan smak och tillsätta extra tryffelolja.