Livets Goda Mat, Vin och Recept Öppna inlägg

Tryffelpasta med lövbiff och rödkål

Tryffelpasta med lövbiff och rödkål
3 personer 11 sp p/p (ej tryffelolja inräknad)

  • Rödkål
  • Lövbiff ca 4 skivor
  • 1 frp bönpasta
  • 1,5 dl milda mat 4%
  • 1 frp Philadelphia Tryffel
  • Tryffelolja
  • Salt
  • Peppar
  • 1tsk olja
  • 1påse Babyspenat

Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Stek lövbiffen några minuter och krydda med salt och peppar.

Låt svalna och skär sedan upp i strimlor.  Häll av vattnet från pastan och låt pastan vara kvar i kastrullen. Ta i philadelphian och rör om, krydda och smaka av, häll i grädden, jag tog i extra tryffelolja för jag är ju en tryffellover 🙂

Strimla rödkålen. Ta i lövbiffen,babyspenaten och rödkålen.

Servera 🙂

Philadelphia Tryffel köpte jag med mig från Spanien, jag vet inte om vi har den hemma i Sverige. Om inte så finns där massa andra smaker. Vill du ha tryffelsmaken så kan ni ta philadelphia utan smak och tillsätta extra tryffelolja.

You Might Also Like

No Comments

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    %d bloggare gillar detta: