Tankat energi..

Visst är det så att du blir alltid gladare och piggare när det är strålande sol ute? Jag blir det i iallafall:)

Vi lämnar en skön helg bakom oss, en helg som fylldes på med härlig.

En helg med goda vänner. I lördags så träffade vi våra gamla goda vänner för middag, alldeles för länge sen vi sågs. Det blev älgstek med kantareller och lingonchutney (tyvärr så blev älgen lite ”skosula” Så nu vet jag att jag inte ska tillaga det på de sättet. Men allt annat var så gott om man får säga det själv ;)

Söndags så tog vi oss en lång och skön promenix i skogen och det blev kaffe och bullar till en magisk utsikt. Jag hade bestämt redan i veckan att jag skulle göra kåldolmar och japp det blev det med. En söndagsmiddag deluxe med bästa vännerna.

Måndagar är hemmadagen med de små och jag älskar våra måndagar ihop. Medans tjejerna satt och lekte så fint så passade jag på att göra matlistan för veckan och sedan klickade hem lite från MatHem. Jäkligt smidigt! MEN jag tycker ändå att det är ”billigare” att handla på Ica Maxi. Vad har ni för uppfattning? Hur bukar ni göra?

Nu hade jag 200kr rabatt så jag kom ju lite billigare undan. Sen så har ju Ica Maxi en värdelös frukt/grönsaksavdelning. Inte alls nöjd med den, gäller kanske bara i ”vår” butik men nja gillar den inte alls.

Nä nu ska tvättmaskinen och diskmaskinen fyllas på och vi ska ut och rasta lille Deeney. Jag önskar er en fin fin måndag.

Kramar

2 Comments

 1. Marie
  2019-10-07

  Vihar inte mathem så jag har bara typ de vanliga butikerna att handla i

  Svara
  1. Linsalusen
   2019-10-22

   Mathem.se finns på nätet, du beställer där och får maten levererat hem 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top