Tankar energi 

Vem vill komma hem? Sol, 34 grader och lugnet…

Bloggen har haft semester oxå, inga ”upplevelse bilder” i den bemärkelsen utan vi har bara slappat och gjort det vi har velat! Men dagarna går snabbt här nere och när man inser att vi åker hem (kanske) nästa vecka så vill man bara stanna tiden… Och visst saknar man sin egen säng och slänga sig i soffan och blädra runt på svenska kanaler, men nu har vi inget att komma hem till, så dö kan man lika bra stanna här. Jag hade inte haft några problem att göra det till Oktober, men mannen måste tillbaka till jobb och jag vill inte vara kvar själv här nere. 

Boendefrågan är inte löst. Så stressen ligger på och lite smått ont i magen för det.. Vi har verkligen letat och har finaste vännerna som hjälper oss. Vi är så tacksamma att vi har er i våra liv, ni vet vilka ni är! 

 I förgår så var vi på Ranco Blanco och färden dit var ju helt galen, upp i bergen, smala vägar och massa möten, Så det vara bara att backa upp i åkrarna. Ja det var galet kul! När vi väl hamnade där så var det en upplevelse med själva stället och flamenco uppvisningen.  Men maten var inte jätte wow. M beställde kanin och när alla hade fått ut sin mat så hade de missat hans mat och helt plötsligt var det slut med kanin. Vi hade det trevligt alla som var där. 

Idag det mammas sista dag/kväll i morgon flyger hon hem. Så vi ligger på stranden just nu, fört var vi på Cala Captain men det var för höga vågor och vart rödflaggat så det fick bli Cabo Roig stranden. Ikväll drar vi ut och äter, mamma är sugen på fisk och jag är nog ute efter detsamma så vi får leta upp en trevlig restaurang som erbjuder det. 

Nä nu ska jag hoppa i badet, höga vågor även idag och man blir barn på nytt här 🙂 Bjuder på fler bilder i nästa inlägg. 

Kram på er❤️


Har köpt stora fina skynken, älskar elefant mönstret

Egentid med mannen på stan ( det kan man sakna massor, bara han och jag) det får vi ta igen när vi kommer hem!

2 Comments

 1. Fia
  2017-07-05

  Fattar inte att du vågar sola som du gör… en fundering i all välmening. Var rädd om dig!

  Svara
  1. Linsalusen
   2017-07-05

   Snällt att du bryr dig. Jag smörjer mig ofta och lever under ett parasoll då jag har smått med mig. I Spanien kan man bli brun trots att man sitter i skugga.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to top